Algemene Informatie

Wanneer & welke thema’s

Dinsdag 19 november 2019

zorg & welzijn, groen & natuur, creatieve
industrie, sport & veiligheid.

Woensdag 20 november 2019

economie & handel & administratie, horeca & toerisme & recreatie, bakkerij & facilitair, techniek & ict.

Waar?

Olympus 11, 6832 EL Arnhem

Routebeschrijving

Rondetijden voorlichting

Tijdens de scholenmarkt werken wij met rondetijden. Dit zijn de rondetijden:
RONDE 1 | 19.00 – 19.30 uur
RONDE 2 | 19.45 – 20.15 uur
RONDE 3 | 20.30 – 21.00 uur

Voor wie?

MBO-voorlichtingsavond voor de leerlingen, ouders/verzorgers van 3 en 4 vmbo/mavo en de overstappers van havo3 naar het MBO

Hoelaat?

De scholenmarkt is van 18.30 tot 21.00 uur. De eerste voorlichtingsronde start om 19.00 uur.

Voorbereiden

Wij willen u vragen het bezoek met uw zoon of dochter voor te bereiden, zodat u van te voren weet over welke opleidingen u geïnformeerd wilt worden.

Hoe werkt het?

De scholenmarkt is geopend vanaf 18.30 uur. In de aula en de hal vindt u diverse stands met voorlichting. (zie pagina ‘Stands’) Deze stands zijn de hele avond ( tot 21.30 uur) te bezoeken onafhankelijk van de rondetijden van de opleidingen. De opleidingen geven voorlichting in de lokalen.

Het nummer van het lokaal staat aangegeven bij de beschrijving op deze site in de pagina ‘opleidingen’. De letter staat voor een vleugel van het gebouw en het getal voor het lokaalnummer. In de school zijn aanwijsbordjes om de lokalen te vinden.

Zorg dat u voor uw bezoek aan de scholenmarkt al gekozen heeft welke opleidingen u wilt bezoeken.

Zo kunt u op tijd bij het lokaal aanwezig zijn. Bij de lokalen geldt; vol=vol. De voorlichting begint stipt op de aangegeven rondetijden, na de start van de voorlichting is het lokaal gesloten en niet meer toegankelijk. Wees dus op tijd.

Tussen de voorlichting rondes is 15 minuten de tijd om te wisselen, door de grote van het gebouw kan het zijn dat u deze tijd nodig hebt om op tijd bij de volgende voorlichting aan te sluiten.

Informatiemarkt

In de aula is de informatiemarkt, er staan diverse stands waar jij/u doorlopend terecht kunt voor informatie over (vak)opleidingen.

Decanen stands

Op locatie zijn decanen aanwezig om u te helpen bij het vinden van de lokalen en voor vragen over studie- en beroepskeuze (decanenstand).

Parkeerplek

Er staan studenten van de opleiding beveiliging klaar om u te begeleiden bij het vinden van een parkeerplek. Er kan gebruik gemaakt worden van de parkeerplaats van de Decathlon. (die ook geopend is) De ervaring leert dat deze vol geraakt en er in de wijk geparkeerd moet worden. Hiervoor is geen begeleiding. We willen u vragen zo veel mogelijk samen te reizen.

Overige informatie

Wij willen u graag een kopje koffie of thee aanbieden, maar om de kosten te drukken vragen wij hiervoor een bijdrage van € 0,50.